خدمات ثبت شرکت به این صورت است که هر شخصی با توجه به نوع کاری که میخواهد در شرکت خودش انجام دهد و اهدافی که برای تأسیس شرکت دارد باید حتما به اصول و قوانین مربوط به آن تسلط داشته باشد. انتخاب نوع شرکتها بستگی به نوع کار افراد، اهداف، نوع آینده نگری و تعداد نفرات شرکت دارد. از انواع شرکت میتوان به شرکت تعاونی، سهامی عام، سهامی خاص، شرکت تضامنی، شرکت مختلط، شرکت سرمایه، مؤسسات و اشاره نمود. شرکت سهامی خاص و مسئولیت محدود از متداولترین و پرطرفدارترین انواع ثبت شرکت هستند؛ که بیش از 98درصد شرکتهای ثبت شده را به خود اختصاص دادهاند.
طبق آمارهای رسمی بیشترین تعداد شرکتهای ثبت شده در به ثبت شرکت با مسئولیت محدود اختصاص دارد. از جمله دلایل پر متقاضی بودن ثبت این نوع شرکت مواردی از جمله تعداد شرکاء کمتر مورد نیاز برای ثبت این شرکت است. یکی دیگر از دلایل مهم محبوبیت این شرکت موضوع اظهاری بودن سرمایه ثبتی آن است. یعنی شما وقتی تصمیم به ثبت شرکت با مسئولیت محدود دارید و برای آن سرمایه تعیین میکنید، هیچ نیازی به واریز مبلغی از سرمایه ثبتی شرکت به حساب بانکی وجود ندارد و در واقع شرکاء شرکت صرفاً اظهار میکنند که سرمایه شرکتشان چه میزان باشد. از دیگر تفاوتهای این شرکت وضعیت مدیران شرکت است؛ چرا که هنگامی که تصمیم به ثبت شرکت با مسئولیت محدود دارید، میتوانید مدیران شرکت شامل مدیرعامل، رئیس هیئت مدیره، نایب رئیس هیئت مدیره و عضو هیئت مدیره را از ابتدا برای مدت نامحدودی برای این سمت انتخاب کنید و هر زمان که خودتان تمایل داشته باشید با تشکیل مجامع عمومی، سمتها را تغییر دهید.
ثبت شرکت سهامی خاص پس از ثبت شرکت با مسئولیت محدود رتبه دوم تعداد شرکتهای ثبت شده در ایران را دارد. از تفاوتهای مهمی که این شرکت با شرکت با مسئولیت محدود و شرکت تضامنی دارد، تعداد اشخاص مورد نیاز برای تأسیس و ثبت این شرکت است. برای ثبت شرکت سهامی خاص حضور حداقل 5 نفر الزامی است که 3 نفر از آنها سهامدار و 2 نفر هم بازرس شرکت هستند. دیگر تفاوت مهم، حضور بازرس اصلی و علی البدل است. شما هنگامی که تصمیم به ثبت شرکت سهامی خاص دارید باید الزاماً حداقل 35 درصد از سرمایه ثبتی شرکت خود را در حساب بانکی به نام شرکت در شرف تأسیس سپرده گذاری کنید، تا اداره ثبت شرکتها شرکت شما را به ثبت برساند و خدمات درج کمپانی به شما تعلق بگیرد. تفاوت مهم دیگر در مدت مدیریت مدیران شرکت سهامی خاص است، مدت مدیریت مدیران در شرکت سهامی خاص حداکثر 2 سال است و بعد از آن باید با برگزاری مجمع عمومی، مدت مدیریت مدیران را تمدید و یا آنها را تغییر دهیم.
شرکت تعاونی رتبه سوم را در شرکتهای ثبت شده در ایران دارد. برای ثبت شرکت تعاونی حضور حداقل 7 نفر الزامی است. برای ثبت شرکت تعاونی با هر موضوع فعالیتی که باشد، قبل از ثبت اخذ مجوز از اداره تعاون شهری که تصمیم به ثبت شرکت تعاونی در آن شهر را دارید، ضروری است. در شرکتهای تعاونی مانند شرکت سهامی خاص، سرمایه شرکت به قطعات مساوی به نام سهام تقسیم میشود. شخصیت حقوقی شرکت تعاونی زمانی تشکیل میشود که تأسیس شده باشد. شرکت تعاونی زمانی تأسیس میشود که اساسنامه آن به تصویب اولین مجمع عمومی عادی شرکت برسد و ترکیب اعضاء هیئت مدیره تعیین شده باشد، که این کار نیازمند رعایت تشریفاتی است: که ابتدا هیئت مؤسسین شرکت اساسنامه شرکت را تصویب کنند و سپس آن را برای تصویب نهایی به اولین مجمع عمومی عادی ارائه دهند.
شرکت سهامی عام شرکتی است که لزوماً بخشی از سرمایه آن از طریق پذیره نویسی به عموم مردم واگذار میشود و مؤسسین شرکت نمیتوانند تمام سهام و سرمایه شرکت را در اختیار داشته باشند. در شرکتهای سهامی عام حداقل تعداد سهامداران 5 نفر است. اما با توجه به این موضوع که بخشی از سرمایه شرکت باید از طریق پذیره نویسی، توسط مردم تأمین شود در نتیجه عملاً تعداد سهامداران شرکتهای سهامی عام بسیار بیشتر از حداقل مقرر در لایحه اصلاحی قانون تجارت خواهد بود. برای تأسیس و ثبت شرکت سهامی عام، مؤسسین شرکت باید حداقل 20 درصد سرمایه شرکت را تعهد کرده باشند و حداقل 35 درصد از مبلغ تعهد شده را در حساب بانکی به نام شرکت در شرف تأسیس سپرده گذاری کنند.
شرکت بازرگانی برای اموری مانند خرید و فروش و صادرات و واردات به ثبت میرسد. ثبت شرکت بازرگانی یکی از پر متقاضیترین موضوعات ثبت شرکت در ایران است. در این شرکت نیازی به حضور بازرس نیست مگر آنکه تعداد شرکاء شرکت بیشتر از دوازده نفر باشد، که در این صورت حضور هیئت ناظر الزامی است. موضوع شرکت بازرگانی از جمله موضوعاتی است که نیازی به اخذ مجوز برای ثبت شرکت و یا بعد از آن برای فعالیت ندارد.
ثبت کلهر ارائه دهنده خدمات ثبت شرکت و انواع مؤسسات تجاری و غیر تجاری
1. رتبه بندی شرکت: رتبه بندی شرکت در حقیقت معیاری برای سنجش تواناییهای یک شرکت برای انجام پروژههای مختلف است. تواناییهای یک شرکت مواردی از جمله قدرت مالی، تواناییهای علمی و فنی که از طریق بررسی مدارک تحصیلی و بیمه مهندسین و نیروهای امتیاز آور شرکت انجام میشود. رتبه بندی شرکتها شامل رتبه پیمانکاران، رتبه مشاور، رتبه انفورماتیک، رتبه انبوه سازی و رتبه طراحی و ساخت است.
2. ارائه کارت بازرگانی: کارت بازرگانی در واقع نوعی مجوز است که به منظور صادرات و واردات و توسط اتاق بازرگانی، صادر میشود و به دارنده آن این فرصت را میدهد تا اقدام به ثبت سفارش و صادرات و واردات نماید. یکی از ضروریتهای شرکتهای فعال در بخش بازرگانی، اخذ کارت بازرگانی است.
3. اخذ کد اقتصادی: مطابق با قانون تمامی اشخاص حقوقی اعم از شرکتها و مؤسسات غیرتجاری موظف به اخذ کد اقتصادی هستند. کد اقتصادی در واقع مشخصه مالیاتی مودیان مالیاتی است و ارسال اظهارنامه مالیاتی بدون داشتن کد اقتصادی امکان پذیر نیست.
4. پلمپ دفاتر قانونی: از دیگر خدمات درج کمپانی پلمپ دفاتر است که شامل دفتر روزنامه و دفتر کل است و یکی از وظایف قانونی همه ساله تمامی شرکتها و بازرگانان است و آخرین مهلت دریافت آن پایان اسفند ماه است.
ثبت تغییرات شرکت یکی از مواردی است که در طول حیات یکی شرکت فعال بسیار اتفاق میافتد. در واقع هر شرکتی در طول عمر فعالیت خود طبیعتاً یک بار به ثبت میرسد، اما دهها و صدها بار تغییرات اختیاری و اجباری انجام میدهد. از انواع تغییرات مهم شرکت از جمله مواردی مانند نقل و انتقال سهام، تغییر آدرس شرکت، تغییر در سرمایه شرکت نظیر کاهش و یا افزایش سرمایه شرکت، الحاق به موضوع فعالیت و یا تغییر موضوع فعالیت شرکت، ورود و خروج شرکاء، ثبت شعبه شرکت، انحلال شرکت قابل اشاره است. شرکاء و مدیران هر شرکتی در قالب چند مجمع عمومی که خود به مجمع عمومی مؤسسین، مجمع عمومی فوق العاده، مجمع عمومی عادی، مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده و یا جلسه هیئت مدیره تقسیم میشوند. نسبت به برگزاری جلسات اقدام میکنند که نتیجه این جلسات در صورتجلسه تغییرات شرکت قید میشود و به امضاء حاضرین در جلسه میرسد و ممهور به مهر شرکت میشود. حداقل تعداد لازم شرکاء و سهامداران برای تشکیل جلسات و تصمیم گیریها براساس قانون تجارت و اساسنامه شرکت تعیین میشود و اگر در هر جلسهای تمامی اعضاء حاضر نباشند، رعایت تشریفات از مجامع ضروری خواهد بود.
1. وجود حداقل دو نفر عضو برای ثبت شرکت
2. کپی شناسنامه و کارت ملی
3. آدرس و کد پستی منزل یا دفتر کار
4. انتخاب نام شرکت
5. انتخاب نوع فعالیت شرکت
6. تکمیل فرم اطلاعات لازم
1. برتری از رقبا و سهم بیشتر در فروش
2. سود بیشتر به دلیل اعتبار حقوقی که ایجاد شده است
3. ایجاد اعتبار در کسب و کار و نزد مشتریان، در نتیجه ایجاد اعتماد بیشتر
4. ایجاد امکان اخذ نمایندگیهای شرکتهای داخلی و بین المللی
5. امکان استفاده از انواع تسهیلات مختلف و وامهای بانکی و استفاده از امکانات و تجهیزات ایجاد شده توسط سازمانهای مختلف دولتی
6. تقسیم و توزیع مسئولیتها و همچنین وظایف بین اعضای شرکت
7. امکان انجام تبلیغات به صورت رسمی برای شرکت
8. مبادلات تجاری بینالمللی و داخلی با سایر شرکتها و کشورها
9. واضح بودن و شفافیت تمام اطلاعات شرکتها
10. شرکت در انواع مناقصهها و مزایدهها
11. بهرهمند شدن تمام اعضای شرکت مورد نظر از حقوق قانونی و سود
سه شنبه, 21 بهمن 99
2 سال پیش
2 سال پیش
3 سال پیش
آیا میدانستید، شرکت نسبی به قانون ایران اختصاص دارد و در کشورهای اروپایی شرکتی با این عنوان وجود ندارد...