قانون ثبت شرکت گرفته شده از قانون تجارت ایران میباشد. بهتر است پیش از ثبت شرکت با قوانین ثبت شرکت و مراحل ثبت شرکت آشنا شوید. بعد از تعیین هدف خود از کسب و کار و تعیین موضوع شرکت، ثبت به صورتهای مختلفی انجام میگیرد. پروسه ثبت شرکت بدلیل الکترونیکی شدن، بسیار سریع تر و با صرف زمان کمتری قابل پیگیری و ثبت میباشد.
و محدود نشدن امور ثبتی به مکان سبب گسترش ثبت انواع شرکت به تفکیک مناطق مختلف مانند ثبت شرکت در البرز یا ثبت شرکت در آبیک و غیره شده است.
طبق قوانین ثبت شرکت؛ شرکتها به سه دسته تقسیم میشوند:
شرکتهای دولتی؛ منظور شرکتهای هستند که بنا و اساس آن دولتی است و بیش از 50 درصد از سرمایه آن به دولت تعلق دارد.بنابراین هر نوع شرکتی که سرمایه گذاری آن از طریق دولت صورت گیرد، شرکت دولتی اطلاق میشود.
شرکتهای تجاری؛ منظور شرکتهایی هستند که با هدف تجاری، و مشخص شدن میزان سهام، حدود اختیارات و سمتها، بین افراد حقیقی یا شرکاء تشکیل میشود.
انواع شرکتهای تجاری
(شرکتهای تجاری- سرمایهای، شرکتهای تجاری مختلط، شرکتهای تجاری سهامی – غیر سهامی، شرکتهای تجاری با مسئولیت محدود، شرکتهای تجاری نسبی، شرکتهای تجاری تعاونی، با ثبت قانونی در اداره ثبت شرکتها، فعالیت آنها جنبهای رسمی پیدا خواهد کرد.)
شرکتهای مدنی؛ منظور شرکتهایی هستند که ما بین افراد با فعالیتی مشترک انجام میشود؛ این فعالیت میتواند جهت خرید و فروش، خدماتی و پیشه وری و یا کسب و کارهای دیگر انجام شود.در این نوع شرکتها، سهام و ضرر و زیان بین همه شرکاء یکسان و برابر است.
میتوانید مقاله انواع شرکتها را اینجا مطالعه کنید.
ابتدا باید شرکاء مشخص گردد، بر اساس نوع شرکت میتواند شرکای دو یا چند نفره را دربرگیرد.بطور مثال؛ برای شرکتهای سهامی ( حداقل 3 نفر شریک) – برای شرکتهای با مسئولیت محدود (حداقل 2 نفر شریک)
مرحله بعد انتخاب نام شرکت، مدت زمان فعالیت شرکت، آدرس شرکت، میزان سرمایه اولیه شرکت با توجه به نوع شرکت
در ادامه؛ با ارائه کلیه مدارک شناسایی سهامداران، اعضای هیئت مدیره، اعضای شرکت، میزان سهام و سرمایه سهامداران، سمت و جایگاه آنها در شرکت و ثبت شعب یا شعبات دیگر شرکت باید انجام گیرد.
تشکیل شرکت با انعقاد قرارداد بین شرکاء براساس قوانین ثبت شرکت، از شرایط اساسی ثبت شرکت که مهر تاییدی بر صحت قرارداد بین شرکاء خواهد بود، میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
1. تهیه اساسنامه ثبتی شرکت
2. تهیه اظهارنامه یا تقاضانامه ثبتی شرکت
3. تهیه صورتجلسه مجمع عمومی وموسسین
4. تهیه مجوز فعالیت شرکت
5. تهیه گواهی بانکی مبنی بر 35 درصد سرمایه اولیه
6. مشخص نمودن نوع شرکت ثبتی
7. مشخص نمودن موضوع شرکت
لزوم تنظیم شرکت نامه ( شرکت نامه، قراردادی است بین شرکای شرکتهای تجاری که حاوی مشخصات شرکاء و نام و موضوع و مدت شرکت بوده و متضمن شرایط تشکیل و اداره آن به منظور نیل به اهداف شرکت و تعیین کننده حقوق و تکالیف و مسئولیتهای شرکاء در قبال هم و نسبت به اشخاص ثالث میباشد.)
در خصوص نکات مندرج در شرکتنامه میتوانید مقاله شرکت نامه را مطالعه کنید.
نشرآگهی ثبت شرکت ( ثبت آگهی شرکت در روزنامه رسمی کشور به عنوان پایگاه اطلاعات و قوانین ایران،رکن قانونی اطلاع رسانی حقوقی شرکت به شمار میآیند.از جمله وظایف و اختیارات روزنامه رسمی چاپ و نشر برخی آگهیهای قانونی قضایی همچون آگهیهای مربوط به تاسیس و ثبت شرکتها و علائم تجاری است.با توجه به ماده 6 نظامنامه ی قانون تجارت وزارت عدلیه و ماده 197 قانون تجارت در ظرف مدت یک ماه از تاریخ ثبت شرکت،باید خلاصه ی شرکت نامه و منضمات آن توسط اداره ثبت در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران و یکی از جراید کثیرالانتشار مرکز اصلی شرکت با هزینه خود شرکت منتشر شود.بدین منظور برای ثبت شرکت در قوه ی قضاییه ضروری است تا پس از طی مراحل ثبت و تکمیل مدارک و تحویل گرفتن کد ثبتی شرکت نسبت به ثبت آگهی شرکت در روزنامه رسمی اقدام نمایید.)
وضعیت قراردادها قبل از تشکیل شرکت
وضعیت قراردادهای حساب و مالی شرکت قبل از ثبت و بعد از ثبت
جهت دریافت مشاوره رایگان در خصوص ثبت شرکت در قزوین
با شماره 09125503023 خانم باقری تماس حاصل نماید.
ثبت شرکت ثبت شرکت آنلاین اخبار ثبت کلهر ثبت شرکت در قزوین ثبت برند در قزوین اخذ کارت بازرگانی در قزوین پلمپ دفاتر در قزوین
شنبه, 12 بهمن 98
2 سال پیش
2 سال پیش
3 سال پیش
برای ثبت شرکت در سال 1400 فرایندی سریعتر با هزینه کمتر در نظر گرفته شده است، که موسسه ثبت کلهر تمام مراحل ...